Selecteer een pagina

Meer over de thermometer

Een unieke samenwerking voor een beter Stichtse Vecht

Wie doen er al mee?

We hebben een vast panel van 50 bekende en onbekende personen, die verschillende rollen vervullen in onze lokale samenleving. Dit panel zorgt voor een vaste input voor de thermometer. Doet onze nieuwe burgemeester ook mee?

Investeer 5 minuten van je tijd!

Prettig wonen, opgroeien, leven, ondernemen en werken in Stichtse Vecht dat willen we allemaal. In 5 minuten kun jij het verschil maken door aan te geven ‘Hoe het met Stichtse Vecht gaat?’. Doe jij mee?

Resultaten

De thermometer van Stichtse Vecht laat zien wat er (echt) speelt in onze gemeente. Iedere 3 maanden is er een bijeenkomst bij Regus om hierover door te praten.

Initiatiefnemers

Regus Breukelen, RTV Stichtse Vecht en Antwoordvoor-overheden.nl hebben samen het initiatief genomen om elk kwartaal in 2015 de thermometer van Stichtse Vecht mogelijk te maken. Samen met burgers vast stellen wat er speelt in Stichtse Vecht.

Initiatiefnemers

De thermometer is een product van TOP innosense BV en BusinessPreneur. Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen of gebruikt voor commerciële of publieke doeleinden. Gebruik door individuele burgers voor privé doeleinden en informele straat/buurtorganisaties is toegestaan en wordt sterk aangemoedigd. CitizenConnect Vertelpunt en StoryDashboard (c) 2105 TOP innosense BV. Alle rechten voorbehouden. Ongeoorloofd gebruik en misbruik zullen worden aangepakt. Voor meer informatie en aanvragen voor gebruik van deze data kunt u contact opnemen met gertjan@antwoordvooroverheden.nl