Selecteer een pagina

Welkom bij thermometer Leidsche Rijn

Prettig wonen, opgroeien, leven, ondernemen en werken in Leidsche Rijn dat willen we toch allemaal! Hoe maken we samen Leidsche Rijn nog leefbaarder?

Dit initiatief is van www.maatschapwij.nu, een coöperatieve beweging met als doel: samen voor een beter wij. Leidsche Rijn is een voorbeeldwijk.

 

In 5 minuten kun jij het verschil maken door aan te geven ‘Hoe wij met elkaar Leidsche Rijn maken’.
– Waar houd jij als inwoner rekening met elkaar?
– Waar doe jij iets voor de ander?
– Waar pak jij (samen) een initiatief op?
– Waar werk je samen aan een betere leefomgeving?

Hoe ben je bezig met een betere samenleving?
Welke plaats, ontmoeting, initiatief, gebeurtenis, ervaring, wil je delen met anderen?

Waarom de thermometer van Leidsche Rijn?

Samen met de bewoners, professionals, ondernemers en andere betrokkenen zichtbaar te maken hoe we in Leidsche Rijn samen bezig zijn om elkaar te helpen, te leren van krachtige oplossingen en ervaringen te delen . Samen maken we Leidsche Rijn leefbaarder!

De thermometer is een product van StoryConnect en BusinessPreneur. Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen of gebruikt voor commerciële of publieke doeleinden. Gebruik door individuele burgers voor privé doeleinden en informele straat/buurtorganisaties is toegestaan en wordt sterk aangemoedigd. CitizenConnect Vertelpunt en StoryDashboard (c) 2105 StoryConnect (TOP innosense BV). Alle rechten voorbehouden. Ongeoorloofd gebruik en misbruik zullen worden aangepakt. Voor meer informatie en aanvragen voor gebruik van deze data kunt u contact opnemen met gertjan@antwoordvooroverheden.nl of harold@antwoordvooroverheden.nl.