Selecteer een pagina

Wij zijn antwoordvooroverheden.nl

Antwoordvooroverheden.nl combineert kennis/ervaring/denk- en doekracht van burgers/professionals om samen met de overheid oplossingsrichtingen te vinden voor taaie maatschappelijke uitdagingen.

Hoe werkt S2M030?

Zoals jullie weten, betalen jullie bij s2m met sociaal kapitaal. Dat houdt in dat je open staat voor ontmoetingen, dat je je kennis wilt delen en bereid bent waarde toe te voegen aan het Seats2meet.com netwerk.

Geld verdienen aan je eigen sociaal kapitaal
Stel dat je in de nabije toekomst zelfs betaald wordt voor je denk-, en doekracht, voor je sociaal kapitaal. Wat zou je daar van vinden?

De toekomst is vandaag, lang leve de ontmoeting
Zoals jullie weten, huren veel overheden ruimtes af bij s2m voor overleg. Deze overheden krijgen de uitnodiging om een maatschappelijke uitdaging te formuleren en voor te leggen aan de s2m community.

In nauwe samenwerking met Seats2Meet werken we dus aan een nieuwe ontmoeting. In deze ontmoeting staat een maatschappelijk vraagstuk van de de overheid centraal en vragen we aan de s2m community om antwoord te geven op dit vraagstuk.

In de maandelijkse Monday Meetup wordt de ontmoeting fysiek en luistert de overheid naar de perspectieven op het vraagstuk, aangeleverd vanuit jullie community. Geef je antwoord op een vraagstuk, dan krijg je een uitnodiging voor deze ontmoeting.

In deze ontmoeting beslist de overheid of ze in cocreatie de aantrekkelijke perspectieven verder zouden willen verdiepen, uiteraard met een verdienmodel voor de ZP’er.

Dit initiatief start in maart 2013, we starten wanneer 150 S2M ZP’ers zich hebben aangemeld door hun maatschappelijke betrokkenheid in de enquete te hebben ingevuld.Op 25 februari presenteren we je het maatschappelijk profiel van de s2m community.

Je kunt je hier aanmelden voor de eerste Monday meetup