Selecteer een pagina

Welkom bij thermometer van Stichtse Vecht

Prettig wonen, opgroeien, leven, ondernemen en werken in Stichtse Vecht dat willen we toch allemaal! Maar hoe gaat het eigenlijk in Stichtse Vecht?

Stichtse Vecht staat de komende jaren veel uitdagingen te wachten, met minder middelen om deze het hoofd te bieden. De overheid, burgers, ondernemers en andere partners moeten steeds meer samenwerken. Hoe krachtig zijn burger initiatieven? Werkt beleid wel? Zijn er bij-effecten? Hoe ervaart u veiligheid? Hoe ervaart u nieuwe situaties, zoals nieuw leerlingenvervoer of maatwerk zorg. Wat speelt er in uw wijk?

In 5 minuten kun jij het verschil maken door aan te geven ‘Hoe het met Stichtse Vecht gaat’.

Welke gebeurtenis, ervaring, wilt u delen met anderen?

Klagen mag, maar geef dan zo feitelijk mogelijk weer wat er echt gebeurd is. En geef een suggestie of idee over hoe het beter kan.

Waarom de thermometer van Stichtse Vecht?

Samen met de gemeente, bewoners, professionals, ondernemers en andere betrokkenen zichtbaar te maken wat er in Stichtse Vecht speelt . Om mee te doen, elkaar te helpen, te leren van krachtige oplossingen, ervaringen te delen bijvoorbeeld bij schrijnende gevallen. Om samen Stichtse Vecht (nog) leefbaarder te maken!
Kijk naar de opening van de thermometer Stichtse Vecht bij Regus Breukelen met o.a wethouder Balemans over de thermometer. De video start met het vieringsmoment van Regus 1 jaar, daarna komt de thermometer ter sprake als instrument om burgerparticipatie 3.0 vorm te geven.

Met dank aan RTV Stichtse Vecht.

De thermometer is een product van TOP innosense BV en BusinessPreneur. Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen of gebruikt voor commerciële of publieke doeleinden. Gebruik door individuele burgers voor privé doeleinden en informele straat/buurtorganisaties is toegestaan en wordt sterk aangemoedigd. CitizenConnect Vertelpunt en StoryDashboard (c) 2105 TOP innosense BV. Alle rechten voorbehouden. Ongeoorloofd gebruik en misbruik zullen worden aangepakt. Voor meer informatie en aanvragen voor gebruik van deze data kunt u contact opnemen met gertjan@antwoordvooroverheden.nl

Hoe gaat het met burgers en bedrijven?

Lees wat andere schreven

Hotspotdagen

 

Ben erg blij met het vele wat wordt georganiseerd door de inwoners in Stichtse Vecht, met name in Breukelen. A.s. vrijdag 6 maart beginnen bijvoorbeeld de HotSpotdagen

 

Brugwachter heeft sociale functie

Er zijn plannen om de bruggen over de Vecht automatisch te bedienen. Bij doorgang van de plannen verdwijnt de brugwater in Vreeland. Deze brugwachter is meer dan een brugwachter ….

Integratie-achterstand start op peuterspeelzaal

We blijven echt achter bij de integratie van relatief kleine- allochtone gemeenschap. Volgens mij begint dat al op de peuterspeelzaal …..

Overcontrole leefmileu

“Vergroenen Stichtse Vecht”: Er bestaat een overcontrole van ons leefmilieu…. Daarom pleiten we voor “onderbouwde achterstand”

Papier-kliko een succes

De proef met de papier kliko daar hoor ik alleen maar positieve verhalen over ….

Winkelen in Opbuuren?

Opbuuren kan wel wat andere horeca/ winkels gebruiken, missen we echt!

Doorstart Brooklyn

We gaan in Breukelen een doorstart maken met jongerencentrum Brooklyn. Binnen dat kader zijn we op zoek naar nieuwe impulsen en ideeën.

Petitie hondenbeleid

Wij hebben een petitie gestart: Kom samen in actie tegen het voorgenomen hondenbeleid voor het park Maarssenbroek van de Gemeente Stichtse Vecht.