Selecteer een pagina

S2M ‘meets’ de overheid (deel 2)

Vandaag de werkvloer opgegaan bij s2m 030 om de workspace te informeren over het initiatief S2M ‘meets’ de overheid. Het initiatief waarbij de collectieve kracht van de s2m community wordt benut om oplossingsrichtingen te bepalen voor taaie maatschapelijke uitdagingen.

Het was hartverwarmend om te zien dat er zoveel maatschappelijke betrokkenheid is bij de s2m collega’s. Van nadenken over het onderwijs, tot ontwikkelingshulp, zorg, mensen naar werk brengen en nog veel meer maatschappelijke bevlogenheid. En altijd weer dat persoonlijke verhaal dat er onlosmakelijk aan vast zit.
Je merkt al snel dat iedereen zo zijn of haar maatschappelijke thema’s heeft, waar ze door worden geraakt. Het zijn vaak persoonlijke drijfveren, ervaringen en ook hun eigen profesionaliteit (het moet anders), die in de verhalen direct naar boven komen.

Verdienmodel

Het verraste me niet, maar het is goed om te vermelden. Zoals jullie weten is er een verdienmodel onder het initiatief, waarbij ZP’ers geld kunnen verdienen, wanneer de overheid hun perspectief op een taai vraagstuk de moeite waard vindt om verder te verkennen. De s2m community gaf aan dat dit hartstikke belangrijk gevonden wordt. Het is fijn om te werken aan maatschappelijke uitdagingen maar hier ook gewoon aan te verdienen.

De maatschappelijk betrokken s2m flexwerkers hebben of gaan een korte vragenlijst invullen om hun maatschappelijke bevlogenheid aan te geven, zodat wij, van antwoordvanoverheden.nl, een foto kunnen maken van de s2m community ten aanzien van de maatschappelijke onderwerpen die sterk leven.

We willen graag u vragen, bij interesse in ‘s2m meets de overheid’ (of seats2meetsoverheid) de korte vragenlijst ook in te vullen, zie hier de link naar de vragenlijst. Alvast dank!

Deze foto van de colectieve kracht van de s2m community presenteren we aanstaande maandag bij de Monday Meetup, je kunt je hier aanmelden voor onze workshop. Dank voor jullie bijdrage tot dusver!