Selecteer een pagina

Leuk om te vermelden is het feit dat we opgenomen zijn met de thermometer in de praktijkvoorbeelden database van de VNG onder de noemer burgerparticipatie-bestuur.

Welkom! De databank praktijkvoorbeelden bevat beleidsnota’s, startnotities, filmpjes, visies en evaluaties van gemeenten, waar u als collega-gemeente gebruik van kunt maken.

Regus Breukelen, RTV Stichtse Vecht en Antwoordvoor-overheden.nl hebben samen het initiatief genomen om elk kwartaal in 2015 de thermometer van Stichtse Vecht mogelijk te maken. Samen met de gemeente kunnen bewoners, professionals, ondernemers en andere betrokkenen via de thermometer zichtbaar maken wat er in Stichtse Vecht speelt . Om mee te doen, elkaar te helpen, te inspireren en ervaringen te delen. Er is een vast panel van 50 bekende en onbekende personen, die verschillende rollen vervullen in de lokale samenleving. Dit panel zorgt voor een vaste input voor de thermometer. Daarnaast worden de inwoners uitgenodigd om hun idee├źn, meningen en ervaringen door te geven. Iedere 3 maanden is er een bijeenkomst bij Regus om over de resultaten door te praten.

Meer informatie
De thermometer van Stichtse Vecht (website)
Welk cijfer geeft u het doelgroepenvervoer van Stichtse Vecht? (Nieuwsbericht)