Selecteer een pagina

Zorgen om zorg? Of is de zorg juist goed geregeld in Stichtse Vecht?

We hebben op dit moment onvoldoende inzicht hoe de zorg in Stichtse Vecht ervoor staat, de dagelijkse praktijk. We hebben uw hulp nodig!

  • Bent u werkzaam in de zorg: jeugdzorgwerker, medewerker zorginstelling of van het sociale wijkteam, thuiszorg, vrijwilliger, mantelzorger, schuldhulpverlener in de gemeente Stichtse Vecht. Wat maakt u dagelijks mee? Vertel het in de (burger)thermometer van Stichtse Vecht.
  • Bent u afhankelijk van goede zorg: heeft u bijvoorbeeld een handicap, heeft u een uitdaging met de betaling van de pgb, heeft u moeite om voldoende begeleiding te organiseren of wilt u langer zelfstandig wonen? Reik uw situatie aan in de thermometer van Stichtse Vecht
  • Heeft u uw zorg goed georganiseerd? Heeft u slimme manieren om begeleiding te regelen? Heeft u oplossingen geregeld , die voor u dagelijks het verschil maken, deel ze op de thermometer.

Ga naar de thermometer Stichtse Vecht. In 5 minuten en u draagt bij aan een betere zorg in onze gemeente.

De thermometer van Stichtse Vecht
Prettig wonen, opgroeien, leven, ondernemen en werken in Stichtse Vecht dat willen we toch allemaal! Maar hoe gaat het eigenlijk in Stichtse Vecht?

Veel ervaringen worden aangereikt maar de zorg in Stichtse vecht blijft een zorgenkindje. Reik uw gebeurtenis of situatie aan! Op deze manier kunnen we kansen benutten en schrijnende gevallen vroegtijdig proberen te signaleren.

Uitleg Thermometer Stichtse Vecht

Initiatiefnemers: RTV Stichtse Vecht, AntwoordvoorOverheden.nl en Regus Breukelen